Tříkráloví koledníci k nám zavítají ONLINE
28. prosince 2020 Charita Vyškov

Tříkráloví koledníci k nám zavítají ONLINE

Opět po roce jsme se těšili, jak projdou ulicemi našich měst a obcí na začátku ledna tříkráloví koledníci a přinesou nám novoroční požehnání...  Nepříznivý vývoj epidemiologické situace v naší zemi a s tím spojená omezení tomu ale nepřejí. Tři králové tedy letos přijdou ONLINE...

Tříkrálové koledování má v naší zemi více jak 20ti letou tradici. Pro mnoho lidí je to milé setkání s koledníky, na které se už dlouho dopředu těší. A když na začátku ledna uslyší z ulice první tóny oné známé písně "My tři králové", otevírají dveře svých domů či bytů a vítají naše koledníky s úsměvem na tváři. 

I letos jsme se s koledníky na tyto krásné chvíle těšili. Ale epidemiologická situace není pro tuto formu koledování příznivá. Hledali jsme tedy spolu s dalšími charitami možnost, jak koledu bezpečně zrealizovat.
Proto nám dovolte, abychom vám představili ONLINE KOLEDU, která bude probíhat od 1.-24.ledna 2021!

Podstatou tříkrálového koledování je přinést lidem novoroční požehnání (K+M+B 2021), potěšit je svou návštěvou a dát jim možnost přispět do pokladniček, jejichž výtěžek je použit na podporu potřebných prostřednictvím charitního díla v daném regionu.

Za tímto účelem byly upraveny oficiální webové stránky www.trikralovasbirka.cz, kde je také umístěno video s novoročním online požehnáním Mons. Josefa Suchára a kde najdete i možnosti, jak přispět.

Chcete-li svým příspěvkem podpořit přímo Charitu Vyškov, můžete tak učinit hned několika způsoby (více v tomto odkazu). A nebo jednoduše provést platbu ve svém internetovém bankovnictví pomocí QR kódu, kde jsou potřebné identifikační údaje již nastaveny.

Tříkrálová sbírka - platba pro Charitu Vyškov

Můžete-li a přispějete, děkujeme za každý váš dar. Potřebných díky současné situaci přibývá a díky vám, štědrým dárcům, na to nejsou sami a můžeme jim pomoci.

Každá koruna pomáhá. Děkujeme.

plakatek TS QR kod

Mgr. Bc. Barbora NĚMČÁKOVÁ

Mgr. Bc. Barbora NĚMČÁKOVÁ

projektová manažerka, PR, IT
Tel.: 733 742 555 E-mail: X8El5b549.zmR9enW7c-.iic-okmYZhaa8kmb