NOVĚ MOŽNOST VIDEOHOVORŮ MEZI KLIENTY A JEJICH PŘÍBUZNÝMI V ODLEHČOVACÍ SLUŽBĚ
29. dubna 2020 Charita Vyškov

NOVĚ MOŽNOST VIDEOHOVORŮ MEZI KLIENTY A JEJICH PŘÍBUZNÝMI V ODLEHČOVACÍ SLUŽBĚ

Pandemie koronaviru s sebou přinesla mnoho omezení a bezpečnostních opatření. Jedním z nich je i zákaz návštěv v pobytových zařízeních pro seniory. Ti patří vzhledem k nebezpečí nákazy do vysoce rizikové skupiny obyvatel. Jedním z těchto pro návštěvy uzavřených zařízení je i Odlehčovací služba Charity Vyškov.

Odloučení od rodiny není pro naše babičky a dědečky vůbec jednoduché. Proto jsme se rozhodli jim umožnit alespoň virtuální online kontakt se svými blízkými tak, aby je nejen slyšeli, ale také viděli. Může jim to pomoci prožít tuto dobu klidněji.

Díky nadaci Karel Komárek Foundation, která podpořila náš projekt, jsme získali finanční prostředky na pořízení 2ks tabletů pro realizaci videohovorů našich klientů se svými rodinami. 

TÍMTO NABÍZÍME RODINÁM NAŠICH KLIENTŮ MOŽNOST USKUTEČNIT VIDEOHOVOR PROSTŘEDNICTVÍM APLIKACE MESSENGER ČI SKYPE.

V případě, že budete mít o tento způsob komunikace zájem, kontaktujte naši Odlehčovací službu telefonicky (517330382) nebo nám napište zprávu přímo na messengeru (název: Odlehčovací Služba, obrázek kontaktu je logo Charity Vyškov) či na Skypu (název: Odlehčovací Služba, obrázek kontaktu je logo Charity Vyškov), abychom si domluvili termín videohovoru.

Věříme, že to udělá našim klientům radost a pomůže jim to prožít tuto dobu odloučení v poklidu. 

Mgr. Bc. Barbora NĚMČÁKOVÁ

Mgr. Bc. Barbora NĚMČÁKOVÁ

projektová manažerka, PR, IT
Tel.: 733 742 555 E-mail: X8El5b549.zmR9enW7c-.iic-okmYZhaa8kmb