DOPIS BABIČCE/DĚDEČKOVI
7. května 2020 Charita Vyškov

DOPIS BABIČCE/DĚDEČKOVI

Kdy jste naposledy psali rukou psaný dopis? Máte příležitost to znovu zkusit... Vzhledem k nouzovému stavu platí v pobytových službách pro seniory úplný zákaz návštěv a tito lidé tráví celé dny na svých pokojích sami. Charita Vyškov tedy rozjela projekt "Dopis babičce/dědečkovi", do kterého se může zapojit každý z nás a zpříjemnit tak seniorům tento čas odloučení od svých blízkých...

O co konkrétně jde? 

Výzva je směřována primárně dětem (žákům ZŠ), ale zapojit se může vlastně každý, kdo umí psát či malovat. :)

Stačí napsat dopis nebo nakreslit obrázek podle daných pravidel (podrobněji rozebráno na stránce "Dopis babičce/dědečkovi"), doručit nám ho na Charitu Vyškov a my ho po desinfekci ozonem (abychom eliminovali riziko nákazy koronavirem) doručíme osamělým seniorům v naší oblasti.

Víme o více než 400 babičkách či dědečcích, kterým by takový dopis udělal velkou radost...  Do této akce se zapojily zařízení jako Odlehčovací služba Charity Vyškov, Pečovatelský dům na Tyršově ul., Pečovatelský dům na Polní ul. či Domov důchodců Nové Hvězdlice.

Děkujeme také všem ředitelům a učitelům nejen vyškovských základních škol, kteří se rozhodli do této akce zapojit a motivují své žáky k napsání dopisu. Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!

První várka dopisů už k nám dorazila. Zapojíš se i ty?

Více informací na speciální stránce: Dopis babičce/dědečkovi.

20200507_103825  20200507_103855

Mgr. Bc. Barbora NĚMČÁKOVÁ

Mgr. Bc. Barbora NĚMČÁKOVÁ

projektová manažerka, PR, IT
Tel.: 733 742 555 E-mail: X8El5b549.zmR9enW7c-.iic-okmYZhaa8kmb