Pracovník přímé péče - aktivizační pracovník

Organizace: Charita Vyškov
Místo výkonu: Vyškov
Typ vztahu: Plný úvazek
Nástup: Dle dohody - možný ihned
Výběrové řízení: Ano
Kontaktní osoba: RNDr. Jiří Sochor

Charita Vyškov vypisuje výběrové řízení na obsazení místa

Pracovníka/ce v sociálních službách – aktivizační  pracovník/ce v přímé obslužné péči  v Centru denních služeb

Charita Vyškov je organizace, která již více jak 20 let poskytuje zdravotnické a sociální služby na území Vyškovska, Ivanovicka a Rousínovska. Stále rozvíjíme svoji činnost tak, abychom byli stabilním, profesionálním a spolehlivým partnerem pro naše klienty, širokou veřejnost, spolupracující instituce a organizace.

O jaké místo se jedná:

Hledáme novou kolegyni či kolegu na pozici aktivizační pracovník/ce v Centru denních služeb, které se nachází ve Vyškově na Palánku 476/75.

Hlavní pracovní náplní je podpora klientů v jejich běžných denních potřebách a umožnit jim aktivně a smysluplně naplnit svůj čas:

• Podpora klientů duševní i fyzická
  • Pomoc s přípravou jídla
  • Pomoc a dopomoc s hygienou – při využití toalety, před jídlem
  • Podpora při dodržování denního režimu klientů
  • Aktivizace klientů, podpora při pohybu, pomoc s orientací
  • Provozní zajištění služby – příprava jídel, umytí nádobí
  • Administrativní úkony spojené s danou pozicí
  • Dovoz/odvoz klientů do služby

Centrum denních služeb je ambulantní služba, do které klienti dochází nebo jsou dováženi. Provozní doba je 7:00 – 16.00 hod.

Co po Vás požadujeme:

• Splněné vzdělávání - rekvalifikační kurz Pracovník v sociálních službách (možno doplnit v průběhu zaměstnání)
  • Trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost
  • Trpělivost, vlídná komunikace
  • Schopnost samostatné práce, motivovat klienty
  • Kladný vztah k práci s lidmi
  • Základní zkušenosti s prací na PC
  • Odpovědnost, respekt k sobě, kolektivu i potřebám klientů
  • Řidičský průkaz skupiny B – aktivní řidič
  • Předchozí praxe na obdobné pozici velkou výhodou

Co Vám nabízíme:

• Práci na celý úvazek
  • Mzdové ohodnocení na odpovídající úrovni
  • Práci v zavedené a stabilní organizaci
  • Jednosměnný provoz
  • Pět týdnů dovolené, 3 dny zdravotního volna ročně (sickdays)
  • Příspěvky na stravu (stravenky v hodnotě 100 Kč)
  • Možnost profesního, lidského i duchovního rozvoje
  • Seriózní přístup, odbornou podporu (supervize)
  • Nástup dle dohody

Koho hledáme?

Chceme muže nebo ženu se zájmem o práci v sociálních službách. Pokud se v dané práci naleznete, bude Vás těšit, stejně jako těší nás. Uvítáme iniciativního člověka, který má nápady na zkvalitnění služby a nebojí se je sdělit i ostatním.

V případě zájmu zašlete motivační dopis a svůj životopis na email: info@vyskov.charita.cz

Dotazy Vám rádi zodpovíme na uvedené e-mail adrese nebo na telefonu 733 742 021.

Motivační dopis a životopis přijímáme průběžně.

Vyhrazujeme si právo nevybrat žádného kandidáta nebo výběrové řízení předčasně ukončit.

Oblastní charita Vyškov informuje uchazeče o zaměstnání, jakožto subjekt údajů v souladu s čl. 13 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), (dále jen „nařízení GDPR“), o zpracování jeho osobních údajů. Účelem zpracování osobních údajů je jejich využití při výběru budoucích zaměstnanců, posouzení vhodnosti uchazeče na pracovní místo, jeho kontaktování, příprava a průběh přijímacího řízení. Uchazeč bere na vědomí, že Oblastní charita Vyškov zpracovává jeho osobní údaje bez jeho souhlasu a to na základě „oprávněného zájmu“ seznámit se s údaji o uchazeči o zaměstnání a uskutečnění zodpovědného výběru na příslušné pracovní pozice [v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení GDPR]. Oblastní charita Vyškov zpracovává osobní údaje po dobu trvání výběrového a přijímacího řízení a po jeho ukončení max. po období 1 roku pro případný opakovaný zájem. Po tomto období nebo okamžitě na výslovnou žádost uchazeče, jsou osobní údaje zlikvidovány. Uchazeč prohlašuje, že byl řádně informován o zpracování osobních údajů v souladu s ustanovením čl. 13 nařízení GDPR a že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a pravdivé.