Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Hledáme vedoucí pečovatelské služby

Vedoucí pečovatelské služby polovinou úvazku zodpovídá za celkový chod služby, řízení podřízených pracovníků a za celkovou kvalitu poskytovaných služeb. Druhá polovina úvazku přísluší přímé péči o naše klienty a jejich potřeby.

Dnes 15. 10. 2018, bude půjčovna pomůcek UZAVŘENA

Omlouváme se za případné komplikace.

Balíček pro děti z Ukrajiny

Jako minulý rok nabízíme možnost obdarovat dítě z Ukrajiny vánočním dárkem.

Místo: Charita Vyškov
Termín: 10. 10. 2018, 10:44 — 15. 11. 2018, 10:44

Skončila úspěšná výstava Život s charitou

V pátek 5.10.2018 skončila velmi úspěšná výstava Život s charitou, která byla nainstalována v prostorách TIC ve Vyškově na Masarykově náměstí.

Výlet s Tříkrálovými koledníky do Kunovic

V sobotu 15.9.2018 jsme si s Tříkrálovými koledníky udělali výlet do Kunovic, kde jsme byli pozváni Oblastní charitou Uherské Hradiště na zábavné odpoledne.

Vyhlásili jsme stávkovou pohotovost

• Charita Vyškov se v loňském roce 2017 s týmem 8 zdravotních sester starala v obcích regionu Vyškovska o 698 pacientů. V rámci uskutečněných 16 782 návštěv jim věnovala 8 904,25 hodin čistého času péče, pro obsloužení všech domácností v rozlehlém území sestry dopravou najely 55 317 km.

Financování domácí péče je neudržitelné. Sestry vstupují do stávkové pohotovosti

Finanční zajištění domácí zdravotní péče ze systému veřejného zdravotního pojištění je dlouhodobě nedostatečné. Jednotlivé Charity musí tuto službu dotovat z jiných zdrojů, například z výnosu Tříkrálové sbírky. „Domácí zdravotní péče poskytovaná celostátně Charitou kolabuje. Proto se připojujeme ke stávkové pohotovosti zdravotníků,“ říká Ludmila Kučerová, koordinátorka zdravotních služeb Charity Česká republika.

Ostrov jistoty v plné práci

Brigáda na opravu zahradního nábytku.

Od 30. 7. do  12. 8., bude půjčovna pomůcek UZAVŘENA

V uvedené době, nebude možné provádět platby v hotovosti. Velice se omlouváme za případné komplikace.

Charita Vyškov nabízí nově pomoc všem, kdo prožili ztrátu blízkého člověka.

Poradce pro pozůstalé

Od června máme možnost nabídnout pomoc všem, kteří prožili očekávanou, ale i náhlou ztrátu blízkého člověka nebo pečují o umírajícího.  Konkrétně se jedná o certifikovanou službu poradkyně pro pozůstalé. V naší organizaci ji poskytuje paní Jitka Švejnohová, která je zároveň zdravotní sestra.