Charita Vyškov - Dědice Náměstí Svobody 75/34

Náměstí Svobody 75/34, Vyškov, 682 01 Vedoucí zařízení: Zdeňka Seďová - vedoucí zařízení
  • Tel.: 517 350 779
  • info926/926vyskov.charita.cz

Charita Vyškov

Seznam lidí:

RNDr. Jiří Sochor - personalista Jitka Švejnohová - zdravotnický pracovník,koordinátor Tříkrálové sbírky,koordinátorka humanitárních a dobrovolnických aktivit Jitka Švejnohová - zdravotnický pracovník,koordinátor Tříkrálové sbírky,koordinátorka humanitárních a dobrovolnických aktivit Jitka Švejnohová - zdravotnický pracovník,koordinátor Tříkrálové sbírky,koordinátorka humanitárních a dobrovolnických aktivit Ing. Zdeňka Horáková - ředitelka Helena Kouřilová - pracovník sociálních služeb Jana Kůrková - pracovník sociálních služeb Zdeňka Seďová - vedoucí zařízení Helena Procházková - ekonomický pracovník Mgr. Zbyněk Rumler - technický/provozní pracovník,IT pracovník Andrea Zorková - zdravotnický pracovník Kamila Švecová - zdravotnický pracovník Alena Paldusová - pracovník sociálních služeb Dana Vitulová, DiS. - pracovník sociálních služeb Veronika Konupková - pracovník sociálních služeb Ivana Hlaváčková - pracovník sociálních služeb Daniela Tomanová - zdravotnický pracovník Vlasta Podsedníková - zdravotnický pracovník Lenka Barabášová - pracovník sociálních služeb Mgr. Zbyněk Rumler - technický/provozní pracovník,IT pracovník

Seznam služeb: