Paul to dokázal! Vystoupal na nejvyšší horu Afriky! I pro Charitu!
27. července 2022 Charita Vyškov

Paul to dokázal! Vystoupal na nejvyšší horu Afriky! I pro Charitu!

Začalo to velice jednoduše. Jeden sen, touha v srdci a přání, dát splnění svého snu ještě větší smysl. A tak vznikla myšlenka charitativního výstupu na nejvyšší horu Afriky. Na začátku července to Paul Richardson dokázal! Vystoupal na Kilimanjaro!

A tak vás zveme na besedu MOJE CESTA NA KILIMANJARO, která se uskuteční 7.9.2022 v 16:30 v sále Knihovny Karla Dvořáčka ve Vyškově.

Beseda Paul Kilimanjaro (1)

Poutavé vyprávění o tom, jak se v hlavě jednoho vyškovského občana pocházejícího z Anglie zrodil nápad vystoupat na nejvyšší vrchol Afriky, na horu Kilimanjaro. Paul nám povykládá o tom, jak probíhala jeho příprava na cestu, jak piloval svou psychickou i fyzickou odolnost, aby pak zvládl v šesti dnech zdolat vrchol Kilimanjaro - ujít cestu dlouhou 63km napříč 5 klimatickými pásmy s převýšením přes 3000m.

Tímto výstupem si Paul splnil jeden ze svých celoživotních snů. Ale nechtěl, aby to byla jen pouhá cesta na vrchol. Přál si, aby to veliké úsilí, které vynaložil, mělo i hlubší smysl. A proto se rozhodl pojmout to jako charitativní výstup a finanční příspěvky od známých i neznámých podporovatelů budou určeny na podporu Domácí hospicové péče Charity Vyškov. Jeho výstupem se podařilo vybrat něco přes 88 tisíc korun.

Beseda bude probíhat v angličtině s překladem do češtiny a bude doplněna bohatou fotoprezentací. 

Vstupné dobrovolné. Výtěžek bude přidán k darům, které získal Paul svým benefičním výstupem a bude použit na podporu Domácí hospicové péče na Vyškovsku. Akci pořádá Charita Vyškov ve spolupráci s Knihovnou Karla Dvořáčka.

Mgr. Bc. Barbora NĚMČÁKOVÁ

Mgr. Bc. Barbora NĚMČÁKOVÁ

projektová manažerka, PR, IT
Tel.: 733 742 555 E-mail: X8El5b549.zmR9enW7c-.iic-okmYZhaa8kmb