Nový ceník a půjčovní řád zdravotních pomůcek

Od 1. 9. 2017 vstupuje v platnost nový ceník a půjčovní řád zdravotních, kompenzačních a rehabilitačních pomůcek. Účelem těchto změn, je rozšiřování nabídky pomůcek k zapůjčení, nákupem nových zdravotních, kompenzačních a rehabilitačních pomůcek .

Změna vedení Oblastní charity Vyškov

Od 1. 8. 2017 byl jmenován novým ředitelem Oblastní charity Vyškov,  pan Ing. Roman Celý, DiS.,  který byl vybrán ve výběrovém řízení. Dosavadní ředitelka bude v OCH Vyškov dále působit jako provozní ředitelka.

Kontejner pro Haiti v novém video spotu

Látky, šicí stroje, míče, koloběžky, lopaty, berle, obvazy, židličky, moskytiéry, knížky… Až 14 tun toho všeho spolkne kontejner Arcidiecézní charity Olomouc. Ta jej spolu s českými dárci plní potřebnými věcmi, které vyšle letos na podzim do Karibiku. Cílem je těžce zkoušená země – Haiti.

Sbírku přibližuje zbrusu nový video spot – Kontejner pro Haiti

A ještě více o sbírce se dočtete na www.haiti.cz

Marmeládový den

Dnes to u nás v Dědicích zavonělo přípravou marmelády z prvních letošních jablek. Do přípravy se zapojili jak klienti Centra denních služeb, kteří k nám dochází, tak klienti Odlehčovací služby. Bylo to po dlouhé době co se některé klientky k vaření typické letní marmelády dostaly.

Naplňte s námi Kontejner pro Haiti

Vyučit se švadlenou, mít lepší garderobu, vybavenou třídu či školní knihovnu, mít čím se ošetřit… Takto a mnohem víc pomůže chudým Haiťanům kontejner s materiální sbírkou, kterou Arcidiecézní charita Olomouc vyšle letos na podzim do Karibiku. Lidé můžou Kontejner pro Haiti začít plnit již v těchto dnech. Uvidíme, zda váhu zásilky posílí na maximálních 14 tun.

Nová sedačka

Charita Vyškov zakoupila pro své klienty novou sedačku.

Chráněné bydlení hledá nové klienty

Navýšení kapacity sociální služby Chráněné bydlení.

Koncert v Charitě Vyškov

Koncert paní Šmerdové pro klienty Odlehčovacích služeb, který se konal v Charitě Vyškov, 6. 4. 2017.

Výběrové řízení na místo pečovatelky

Oblastní charita Vyškov hledá novou posilu na místo pečovatelky pro Rousínov a blízké okolí. Více informací naleznete v sekci "Volná místa".